Ansatte

Bente Smøttebråten Andreassen 

E-post: bente krøllalfa golbb.no
Stilling: Daglig leder/Gravferdskonsulent
Bente er født og oppvokst i Nittedal. I 1989 valgte hun og hennes mann Per Kristian Andreassen å flytte til Hallingdal. De bodde en tid på gården som hennes Goffa, Torleif Smøttebråten, og hennes far, Leif, vokste opp på Øygarande. Hun har tidligere jobbet i ulike firmaer på Gol og på Ål før hun i 2002 startet i Gol Begravelsesbyrå som gravferdskonsulent. Bente er 3. generasjons eier.

Lars-Petter Andreassen
Lars-Petter Andreassen
E-post: larspetter krøllalfa golbb.no
Stilling: Gravferdskonsulent, heltid

Lars-Petter er den yngste i søskenflokken. Han er livlig, glad, imøtekommende og løsningsorientert. Etter Lars-Petter var ferdig med videregående skole på Ål videregående var han litt usikker på hva han skulle bli når han blei stor. Han dro et år i militæret for deretter å flytte til Oslo og starte på Markedshøyskolen og tok 1 år med HR og personalledelse. I 2014 valgte han å flytte hjem for å bidra i større grad i familiebedriften. I dag jobber han fulltid i bedriften.
Lars-Petter har alltid vært opptatt av å kunne bidra og hjelpe mennesker i ulike situasjoner. Mye av fritiden hans har i mange år og går fremdeles med til frivilligarbeid i Gol og Hemsedal Røde Kors.
Lars-Petter er 4. generasjons eier.

Ole Kristian Andreassen

E-post: olekristian krøllalfa golbb.no
Stilling: Gravferdskonsulent, Deltid

Ole Kristian er en jovial og humørfylt person, han er alltid glad og har et stor hjerte. Han flyttet tidlig fra Gol. Han gikk på Skigymnas på Rjukan. Etter å ha tatt videregående der flyttet han til Oslo og startet opp på å ta Fagbrev som Ambulansearbeider. Han var lærling i Hallingdal og fullførte Fagbrevet i 2012. Han har etter dette jobbet i ambulansetjenesten i Hallingdal, Akershus og i Oslo.

Han jobber nå fulltid i Ambulansetjenesten i Oslo og Akershus. 
Han jobber deltid i firmaet og jobber hos Gol Begravelsesbyrå når det er ferieavvikling og behov.
Ole Kristian er 4. generasjons eier.

Annette Andreassen


E-post: annette krøllalfa golbb.no
Stilling: Ekstrahjelp
Flyttet fra Gol når hun var ferdig på videregående. Dro da til Oslo og tok en Bachelorgrad i International
markedsføring og relasjonsledelse på Markedshøyskolen. Hun er fremdeles bosatt i Oslo og jobber på en privat høyskole. Hun jobber deltid i firmaet og jobber hos Gol Begravelsesbyrå når det er ferieavvikling ved behov og etter ønske. 
Annette er 4. generasjons eier.


Arne Braathen
Stilling: Ekstrahjelp
Arne begynte å jobbe hos oss i 2015. Han var da i ferd med å gå av i jobben som kirketjener i Gol og Herad sokn. Han jobber ved ferieavviking og i hektiske perioder.